Celil Nalcakan već skreće pažnju na treću sezonu serije Kardeslerim

Sjajan uspeh prve dve sezone TV serije Kardeslerim / Moja braća, koja je imala veliki uspeh u Turskoj, krunisan je emitovanjem serije u inostranstvu u mnogim zemljama.

Celil Nalcakan već skreće pažnju na treću sezonu serije Kardeslerim

Foto Credits: Internet Haber

Projekat Kardeslerim je dostigao tačku gde utiče na fanove TV serija u mnogim zemljama širom sveta. Pojavile su se i razne serije koje kopiraju glumačku postavu koja okuplja iskusne i mlade glumce u seriji Kardeslerim i čekaju uspeh sa sličnim projektima. Međutim, nije tako lako dostići nivo serije Moja braća, koja je za sada daleko ispred ostalih.

Najuticajnije ime u seriji je nesumnjivo Celil Nalcakan, koji igra lik Akifa. Iako je loš momak, lik Akifa je jedan od najvažnijih likova za gledanje ove serije. Nalcakan je bio zaista sjajan u svojoj ulozi.

U trećoj sezoni, Celil Nalcakan će biti jedan od najvažnijih aduta serije Kardeslerim. Glumac, koji je i najzabavnije ime seta, bio je cenjen zbog svoje pomoći ostalim mladim kolegama.

Objava Nalcakana na njegovom Twitter nalogu dodatno je uzbudila fanove serije Kardeslerim. Jedna reč Celila za treću sezonu serije Kardeslerim / Moja braća bila je dovoljna da poveća uzbuđenje. Nakon što je pročitao scenario prve epizode ​​nove sezone, glumac je podelio: „Upravo sam pročitao prvu epizodu nove sezone... Kažem-  u redu.“.

Nema sumnje da je ova TV serija jedna od onih čiji se nastavak čeka sa velikim nestrpljenjem.

NOVO - Murat Yildirim o nastavku serije Aziz

By: TV Exposed