Haluk Bilginer u novom projektu sa Angelinom Jolie!

Odlične vesti stigle su za fanove iskusnog turskog glumca Haluka Bilginera.

Haluk Bilginer u novom projektu sa Angelinom Jolie!

Foto Credits: RiriNano

Poznati turski glumac Haluk Bilginer pridružio se glumačkoj ekipi novog filma Maria, gde će mu jedna od koleginica biti Angelina Jolie.

Šta do sada znamo o filmu? Turski glumac i dobitnik nagrade Emmy, Haluk Bilginer pridružio se ekipi novog filma reditelja Pabla Larraina, projektu pod nazivom Maria. Bilginer će u filmu igrati grčkog brodskog magnata i biznismena Aristotela Onazisa, koji je bio ljubavnik operske pevačice Marie Kalas.

Glavnu ulogu u filmu igraće Angelina Jolie. Snimanje bi trebalo da počne u oktobru u Budimpešti. Scenario filma je napisao Stiven Najt, tvorac hit serije Peaky Blinders.

Film Marija priča priču o Marinim poslednjim danima usamljenosti u Parizu 1970-ih. Maria Kalas, rođena u Grčkoj i odrasla u Njujorku, bila je jedna od najpoznatijih operskih pevačica svog vremena. Imala je dugogodišnju vezu sa Onazisom, koji ju je napustio zbog Žaklin Kenedi. Nakon toga, Kalas se preselila u Italiju, a zatim u Francusku. Nikad se nije oporavila od Onazisove izdaje.

Gust raspored za Haluka Bilginera

Haluk Bilginer je nedavno završio snimanje serije Turski detektiv, zasnovane na romanu Barbare Nadel, koja će se emitovati na platformi Paramount+.

Takođe će se pojaviti u mini seriji Veo sa Elizabet Mos u glavnoj ulozi. Turske epizode serije su snimane u Istanbulu i Nigdeu.

Dakle, fanovi ovog iskusnog turskog glumca će moći da uživaju i da ga gledaju u nekoliko uloga u narednom periodu.

NOVO - Nastavlja se intenzivan rad na seriji Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed