Halil Ibrahim Ceyhan pravi novi iskorak u karijeri!

Počele su probe za muzički šou Bir Masaldi | Bila je to bajka, u koprodukciji Net D-a i DMC-a, u kojem glume Hande Subasi i Halil Ibrahim Ceyhan!

Halil Ibrahim Ceyhan pravi novi iskorak u karijeri!

Foto Credits: Haberler

Bir Masaldi, koji ima za cilj da natera publiku da ponovo otkrije „ljubav“ kroz bajkovite heroje inspirisane drevnim anadolskim zemljama, u senci dve istorijske građevine Istanbula, Devojačke kule i Kule Galata, je fascinantna scenska predstava u kojoj dominiraju ples i muzika.

Yonca Lodi će učestvovati kao gostujući umetnik, otvoriće zavese narednih meseci.

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je svojim sjajem u TV seriji Emanet ubrzano postao jedno od važnih mladih imena turskih TV serija, takođe nastavlja da se pojavljuje pred svojim fanovima sa likom Murata u TV seriji Kirli Sepeti koja se emituje na Now TV-u u novoj sezoni.

Interesovanje za pozorište traje dugo

Glumac, koji se za pozorište interesuje još od godina kada je prvi put zakoračio u glumačku profesiju, ali je fanovima poznat ponajviše kroz TV serije, ponovo se vraća na scenu.

Halil Ibrahim Ceyhan svojom novom pozorišnom predstavom svojim obožavaocima prirediće veliko iznenađenje. Glumčevi fanovi su željno iščekivali njegov nastup na pozorišnoj sceni.

Sastajući se sa Hande Subasi po prvi put u projektu, Ceyhan će ući u novi proces partnerstva.

NOVO - Funda Eryigit izazvala smeh u novom gostovanju

By: TV Exposed