Sarp Can Koroglu o svom liku iz serije Gul Masali

ATV TV serija pod nazivom Gul Masali / Priča o ruži emituje se nedeljom uveče. Glumac Sarp Can Koroglu, koga u seriji gledamo kao Ardu Seckina, uspešno tumači njegov lik.

Sarp Can Koroglu o svom liku iz serije Gul Masali

Foto Credits: IMDB

Glumac, kojeg smo gledali kao Serdara u TV seriji Bay Yanlis, i kao Deniza u romantičnoj humorističnoj seriji pod nazivom Sen Cal Kapimi prošle godine, radi veoma dobar posao. S druge strane, u seriji Gul Masali / Priča o ruži glumac, koji je pred publikom sa upečatljivim likom, igra dobrog čoveka. Međutim, takođe je otkriveno da je Sarp Can Koroglu želeo da prikaže drugačiji lik u priči serije.

U svom intervjuu objavljenom na Youtube-u, turski glumac je rekao da želi da prikaže mafijaški lik Arde koji je upao u nevolje. Glumac je rekao:

Ako bih mogao da biram nešto u ovoj seriji, želeo bih da prikažem mafijaški lik, da to bude Arda koji je  upao u nevolje. Barem, sa takvim likom ja kao Sarp nemam dodirne tačke.”

Smatrajući da mu mafijaški lik uopšte nije blizak, pa bi bilo lepo da se prikaže takav lik jer ima drugačiji osećaj, glumac je poručio i producentima.

Sarp Can Koroglu je dodao:

„Mislim da je sjajan osećaj glumiti prikazati osobu koja nisam. To je nešto što je jako daleko od mene, sve te mafijaške afere, voleo bih da to oživim.”.

Objašnjavajući da mu iz detinjstva najviše nedostaje igranje fudbala u komšiluku, glumac je rekao da je kao mali uvek bio na ulici i da je Fenerbahce jedna od stvari od koje ne može da odustane i da stalno prati taj tim.

NOVO - Aslihan Malbora ima novu ulogu

By: TV Exposed