Hande Ercel i Kerem Bursin će se venčati narednog leta?!

Ljubavna veza Hande Ercel i Kerema Bursina ponovo ispunjava stranice medija i društvenih mreža. Nakon vesti o raskidu, stigle su i potpuno drugačije informacije, mnogo pozitivnije.

Hande Ercel i Kerem Bursin će se venčati narednog leta?!

Foto Credits: Al Bawaba

Od kada je potvrđeno da su u vezi, Hande Ercel i Kerem Bursin gotovo na nedeljnom nivou dobijaju pitanja – a kada ćete se venčati?!

U prethodnih nekoliko dana, neki mediji su tvrdili da su Hande i Kerem raskinuli. Pisalo se o nekoj krizi u njihovoj vezi, ali se čini da su to zaista prave laži. Prema novim informacijama koje dolaze iz Turske, par ozbiljno razmišlja i da formalizuje svoju ljubavnu vezu.

Prema nekim pričama sa društvenih mreža, Hande Ercel i Kerem Bursin će se venčati narednog leta. Keremovoj majci se navodno Hande jako dopala. Zaista ju je za kratko vreme zavolela i veoma je srećna što je njen sin konačno pronašao pravu. Upravo je ona koja „gura“ priču o venčanju što pre, da bi par imao decu i ostvario se kao prava porodica.

Njih dvoje su u nekoliko navrata isticali da će „sve doći u svoje vreme“. Svoju vezu su otpočeli u aprilu ove godine, pa ne bi ni bilo čudo da se venčaju narednog leta. To je nešto čemu se njihovi fanovi zaista nadaju.

Zvaničnih informacija još uvek nema...

NOVO - Feyyaz Duman u novoj seriji Show TV-a

 By: Milt-TV Exposed