Završeno snimanje turske serije El Kizi / Strankinja

Snimanje još jedne turske serije je završeno pre nekoliko dana. U pitanju je projekat kompanije NTC Medya pod nazivom El Kizi / Strankinja.

Završeno snimanje turske serije El Kizi / Strankinja

Foto Credits: Internet Haber

Pre nekoliko dana potvrđena je informacija da će se serija El Kizi / Strankinja uskoro završiti. Tačnije, potvrđena je vest da će finale ovog projekta biti u epizodi 13. Snimanje za sve epizode je kompletirano pre dva dana.

Ekipa koja je radila na ovoj seriji se pozdravila i oprostila, do nekog novog i sledećeg zajedničkog projekta. Podsećamo, premijera serije El Kizi / Strankinja je bila 23. oktobra 2021. godine. Projekat će dakle opstati oko tri do četiri meseca i imati ukupno 13 epizoda. Serija je emitovana na turskom televizijskom kanalu Fox TV.

Uloge u ovoj seriji su tumačili Ismail Ege Sasmaz, Perihan Savas, Sevda Erginci, Munir Can Cindoruk. Pored njih u seriji El Kizi su glumili Munir Can Cindoruk, Alayca Ozturk, Toprak Saglam, Cagla Simsek, Firat Dogruloglu, Sibel Akdeniz, Pelinsu Ciceli i drugi.

Uskoro se završava ova serija i u njoj priča mlade Ezo. U životu Ezo, koja se borila da ostvari svoje snove postoje dve stvari: uspomene i ono što joj je ostalo od njene majke- šaka nade. Ipak sve što ima oduzima joj porodica od koje joj je nanosila samo zlo. Ezo ima dva puta pred sobom. Ili će odustati ili će se boriti do kraja. Ona donosi odluku i  bira borbu i to borbu do smrti. Harun i njegova majka Nermin svesni su bezizlazne situacije u kojoj se našla Ezo. U njihovim očima ona je najslabija karika koja će im omogućiti da se vrate u neka prošla bolja vremena, ipak to neće biti tako. Ali Ezo nije slaba i bespomoćna kao što su svi mislili. Nesvesni svega što je uradila ali i što će tek da uradi, krenuće u lov u kome će oni postati plen.

Kakvi su vaši utisci o seriji Strankinja? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Tolga Saritas dobio partnerku u novoj seriji Baba / Otac

 By: Milt-TV Exposed