Tolga Saritas dobio partnerku u novoj seriji Baba / Otac

Kompanija Ay Yapim priprema novu tursku seriju pod nazivom Baba / Otac. Upečatljiva prva video najava same serije i Tolga Saritas i Haluk Bilginer u glavnim ulogama podigli su interesovanje za ovaj novi projekat na zaista visok nivo.

Tolga Saritas dobio partnerku u novoj seriji Baba / Otac

Foto Credits: Dizilah

Ljudi iz Ay Yapima su dugo tragali za Tolginom partnerkom u seriji Baba. Izbor koji su doneli je za neke pravo iznenađenje. Šta se desilo? Otkrivamo u ovom tekstu.

Nova sezona TV serija u 2022. će doneti nekoliko projekata u kojima će glavne uloge tumačiti veoma popularni glumci. Sa možda i posebnim nestrpljenjem se očekuje pomenuta serija Baba / Otac u kojoj će glavne uloge tumačiti Tolga Saritas i Haluk Bilginer. Haluk je jedini turski glumac koji je osvojio međunarodnu prestižnu nagradu Emmy, a Tolga je bio nominovan za istu. To govori sasvim dovoljno o kakvim glumcima se radi.

Međutim, kao po tradiciji, uz veoma dobro plaćenog i poznatog glavnog muškog glumca, menadžment kompanije je odlučio da novac uštedi na glavnoj glumici. Dok su mnogi očekivali da će neka od turskih zvezda postati Tolgina partnerka na sceni, izbor je pao na mladu glumicu Beril Pozam. Beril je mlada i veoma talentovana glumica, ali je daleko od nekog zvučnog imena. Poznata je po svojim sporednim ulogama u romantičnim komedijama, a poslednja serija na kojoj je radila je Ada Masali / Ostrvska bajka. S druge strane, ona poseduje dosta iskustva u pozorištu i svi se nadaju da će uz Saritasa pokazati svoj glumački kvalitet i što da ne i sama postati poznato i zapaženo ime kada su u pitanju turske serije.

Njen izbor kao glavne glumice je možda začudio više iz razloga što će Ozge Yagiz takođe glumiti u ovoj novoj seriji. Ona će glumiti sestru glavnog protagoniste koja se u seriji zove Bursa. Prema scenariju, ova mlada žena će se vratiti u porodični dom nakon razvoda.

Kada je u pitanju turska serija Baba / Otac, fanovi će morati da imaju još malo strpljenja. Kao što je poznato, Tolga Saritas je zaražen koronavirusom i nalazi se u karantinu. Iz tog razloga, snimanje same serije je pauzirano pa će to usloviti i pomeranja u premijeri serije.

Tačan datum početka turske serije Baba će biti poznat u januaru naredne godine.

NOVO - Cagatay Ulusoy kao dizajner u novoj seriji, dve prelepe dame kao opcija za glavnu žensku ulogu!

 By: Milt-TV Exposed