Serija Yasak Elma | Zabranjena jabuka - priča se nastavlja

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja je na vrhu gledanosti ponedeljkom uveče, donosi priču koju publika voli. Radnja ispunjena intrigama i događajima nastavlja da privlači poažnju.

Serija Yasak Elma | Zabranjena jabuka - priča se nastavlja

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Serija je i dalje veoma popularna i rado gledana. Za to je svakako zaslužna priča koja svake nedelje i iznenadi gledaoce, terajući publiku da kaže „Ovo nije sve!“.

Berk Oktay, koji se seriji pridružio u 4. sezoni, zajedno sa Edom Ece i Sevvalom Semom, koji su u glavnim ulogama serije od prvog dana, i Biran Damla Yilmaz i Murat Aygen, koji su došli u 5. sezoni, konstantno potvrđuju svoj glumački kvalitet. Cela priča u seriji vrti se oko likova koje igraju ova imena. Ender, koga igra Sevval Sem, i Yildiz, koju tumači Eda Ece, najpopularniji su likovi serije.

Serija, koja je prošle nedelje stigla na ekrane sa svojom 133. epizodom, postala je najgledanija od svih ponedeljkom uveče. U seriji Zabranjena jabuka, koja je zauzela prvo mesto u kategorijama total i AB, priče se stalno menjaju kako bi uzbuđenje dovele do vrha. Istovremeno, menjaju se i glumci. Novi likovi nastavljaju da dolaze na mesto mnogih glumaca koji su otišli iz ovog projekta.

Najnovija vest je veoma obradovala publiku! Imaćemo priliku da upoznamo majku od Kumru, koju igra Biran Damla Yilmaz. Handan Kilic, bivša Doganova žena, koga tumači Murat Aygen, novi je lik serije. Uz to potvrđeno je da Sebnem Donmez takođe postaje deo glumačke ekipe.

Ovo je recept koji se do sada pokazao zaista uspešnim o čemu govori odlična gledanost serije Yasak Elma čak i u petoj sezoni emitovaja.

NOVO - Evo o kom liku Onur Tuna sanja!

By: Milt-TV Exposed