Sol Yanim / Moja leva strana – nova verzija serije Zvala se Feriha?

Turska serija Sol Yanim privlači sve veću pažnju. Poznati bloger Abdurahman Balcilar analizirao je sličnosti između te serije i serije Zvala se Feriha. Bloger je istakao da jedva čeka novu verziju legendarnog projekta i poželeo sreću produkciji i svima koji rade na novoj seriji. Ipak, kako ističe nije moguće zameniti legendarni par iz stare serije. ...

Sol Yanim / Moja leva strana – nova verzija serije Zvala se Feriha?

Turska serija Sol Yanim privlači sve veću pažnju.

Poznati bloger Abdurahman Balcilar analizirao je sličnosti između te serije i serije Zvala se Feriha. Bloger je istakao da jedva čeka novu verziju legendarnog projekta i poželeo sreću produkciji i svima koji rade na novoj seriji. Ipak, kako ističe nije moguće zameniti legendarni par iz stare serije. Jednostavno, nema onog osnovnog, esencije same serije a to su Cagatay Ulusoy i Hazal Kaya. Zajednička tačka ove dve serije jeste scenarista. Zbog toga su kako navodi radnje ovih serija zaista slične.

Ostaje da vidimo da li će Ozge Yagiz i Tolga Mendi u seriji Sol Yanim uspeti da ostave upečatljiv trag kao Cagatay i Hazal u njihovom projektu. Kako je to napisao Balcilar, u narednom periodu ćemo videti da li Ozge i Tolga mogu „da stvore sopstvenu magiju na TV ekranima.“.

NOVO - Nova tetovaža Biran Damle Yilmaz (FOTO)

By: TV Exposed