Hilal Altinbilek srećna zbog rezultata njene nove serije

Hilal Altinbilek, koja je četiri sezone igrala glavnu žensku ulogu u fenomenalnoj TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, vratila se na ekrane nakon što je jednu sezonu provela odmarajući.

Hilal Altinbilek srećna zbog rezultata njene nove serije

Foto Credits: IMDB

Hilal Altinbilek, koji se pred svojim obožavaocima pojavila u novoj seriji pod nazivom Sahane Hayatim / Moj predivni život, deli glavnu ulogu sa Onurom Tunom.

Takođe treba reći da serija Sahane Hayatim ima veoma impresivnu glumačku ekipu sa imenima kao što su Yigit Ozsener, Serkan Keskin, Gokce Eyuboglu i Sumru Yavrucuk.

Hilal Altinbilek je impresionirala veliku bazu fanova u inostranstvu zahvaljujući projektu Bir Zamanlar Cukurova, u kojem je pokazala svoj glumački talenat i napravila ogroman napredak u svojoj karijeri.

Natprosečne ocene nove serije

Sada se glumica vratila na setove sa novom serijom pod nazivom Sahane Hayatim / Moj predivni život, koja ima jak dramski i akcioni aspekt.

Glumica, koja je još jednom uspela da impresionira svoje fanove i svojom igrom i lepotom, veoma je srećna što je ocena u drugoj epizodi projekta bila natprosečna, kao i u prvoj epizodi.

Dok se Hilal Altinbilek ističe kao glavna ženska uloga uspešnih TV serija, možemo reći da je TV serija Sahane Hayatim takođe naišla na snažnu podršku publike.

Za sada sve ide kako treba i za Hilal i za seriju. Nadamo se da će tako i ostati.

NOVO - Turske serije - raspored u novembru

By: TV Exposed