Farah Zeynep Abdullah – Više ne pravim planove za budućnost!

Glumica Farah Zeynep Abdullah dala je kratak intervju uoči novogodišnjih praznika. U njemu je govorila najviše o svom poslu i planovima za budućnost. Priznala je da je u startu odbila ulogu u seriji Masumlar Apartmani. U tom trenutku je imala mnogo obaveza i nije mogla da nađe mesto u svom rasporedu za snimanje te serije. ...

Farah Zeynep Abdullah – Više ne pravim planove za budućnost!

Glumica Farah Zeynep Abdullah dala je kratak intervju uoči novogodišnjih praznika.

U njemu je govorila najviše o svom poslu i planovima za budućnost. Priznala je da je u startu odbila ulogu u seriji Masumlar Apartmani. U tom trenutku je imala mnogo obaveza i nije mogla da nađe mesto u svom rasporedu za snimanje te serije. Međutim, sve se promenilo preko noći i to dramatično. Postala je slobodna u izboru novog posla, koji se ispostavio veoma uspešan. Zbog toga kako ističe Farah, više se ne trudi da pravi prevelike planove za budućnost. Nema ni velika očekivanja i tako je kako ona smatra najbolje.

Farah Zeynep Abdullah je na svom primeru i iskustvu naučila da stvari mogu da se promene u sekundi. Promena koja se desi ne mora uvek da donese loše stvari, već naprotiv nešto dobro, kao u njenom slučaju.

NOVO - Demet Ozdemir i Oguzhan Koc zajedno na novogodišnjoj proslavi

By: TV Exposed