Dobar uspeh turskog filma Ozel Ders | Privatni čas

Turski projekti na digitalnoj platformi Netflix su uglavnom dobro propraćeni i rado gledani. Takav je slučaj i sa novim filmom Ozel Ders | Privatni čas.

Dobar uspeh turskog filma Ozel Ders | Privatni čas

Foto Credits: Promo

Film Ozel Ders | Privatni čas je za nekoliko dana uspeo da ostvari neke zaista dobre rezultate. Prema zvaničnim podacima digitalne platforme Netflix, film je sakpuio 4 miliona i 340 hiljada sati gledanja. To ga je svrstalo na 7. mesto među ne-engleskim filmova (projektima koji nisu na engleskom jeziku) na platformi i na sam vrh u osam zemalja sveta. Zaista lepe brojke i podaci za film koji nije imao neki preterano veliki budžet, odnosno troškove snimanja.

Podsećamo u pitanju je romantična komedija,a  radnja filma Ozel Ders | Privatni čas prati Azru. Predstavljajući se kao privatna učiteljica, Azra tajno podučava učenike kako da ostvare svoje ciljeve u životu i ljubavi - ali ne bez nekoliko neravnina na putu.

Glavne uloge u filmu tumače Bensu Soral kao Azra i Halit Ozgur Sari kao Burak. Pored njih uloge u filmu imaju Helin Kandemir (Hande), Rami Narin (Utku), Hatice Aslan (Ulker), Hulya Gulsen Irmak (Semra), Murat Karasu (Ismail), Elif Ceren Balikci (u filmu Duygu). Tu su i Deniz Altan, Esengul Yilmaz Senalp, Petek Aynaz TAlebi, Dinc Daymen i drugi.

Na pozicji režisera ovog turskog film bio je Kivanc Baruonu. Scenario su napisali Murat Disli i Yasemin Erturan. Ceo projekat je radjen u koproduckiji kompanija OGM Pictures i Organic Film.  

NOVO - Gde je i šta radi Hilal Altınbilek?!

By: TV Exposed