Necip Memili uskoro na novom projektu

Neccip Memili je jedan od glumaca koje poslednjih godina najviše viđamo na setovima. Glumac, koji je bio u intenzivnom ritmu u izazovnim TV serijima u kojoj se uzastopno pojavljivao, takođe je u ovom procesu doživeo uzbuđenje što je postao otac.

Necip Memili uskoro na novom projektu

Foto Credits: Dizilah

Necip Memili je takođe neko ko je u poslednje vreme iznenadio svoje fanove veoma različitim likovima. Rođen u Adani 1980. godine, glumac je diplomirao na odseku za pozorište Državnog konzervatorijuma Univerziteta Čukurova.

Glumac, koji je počeo da glumi u filmovima i TV serijama 2005. godine, učestvovao je u jednom projektu za drugim. Memili, kojeg smo za kratko vreme gledali u mnogim projektima, od serije Selena do Arke Sokaklar i od Yaprak Dokumu do Hanimin Ciftligi, jedno je od imena koje radi bez prestanka skoro godinama.

Necip se pojavio u 37 projekata između 2005. i 2022. godine. Necip, koji je 2018. godine učestvovao u seriji Cukur sa likom Cumali Kocovali i učestvovao u ovoj priči do finala 2021. godine, ove sezone je učestvovao u dve serije. Prvo je igrao lik Alija Gedika u TV seriji Kanunsuz Topraklar, a na kraju se pridružio TV seriji Uc Kurus.

Necip Memili, pored 3 TV serije u poslednjih 5 godina, takođe je glumio u filmovima pod nazivom Mezarlik i Sen Ben Lenin. Ispostavilo se da glumac neće mirovati posle Uc Kurusa, koji će posle 3 epizode ​​ući u finale, i otići će na drugi set i glumiti u novom film.

Necipa ćemo gledati u novoj verziji filma Ah Belinda, koji je snimljen 1986. godine, a okuplja Muyde Ar i Yilmaza Zafera. Pripreme za novi film u kojem će glavne uloge preuzeti Neslihan Atagul i Serkan Cayoglu ušle su u završnu fazu.

NOVO - Feyza Sevil Gungor i Kaan Yildirim kao par u novoj TV seriji

By: Milt-TV Exposed