Feyza Sevil Gungor i Kaan Yildirim kao par u novoj TV seriji

Obožavaoci Kaan Yildirima su veoma radoznali za novu seriju njihovog omiljenog glumca. Činjenica da će poznati glumac sledeće sezone učestvovati i u ambicioznoj seriji drame i prava Hakime Hanim na ATV TV ekranu veoma je obradovala glumčeve fanove.

Feyza Sevil Gungor i Kaan Yildirim kao par u novoj TV seriji

Foto Credits: Internet Haber

Glumačka ekipa serije Hakime Hanim je pedantno odabrana i očekuje se da će snimanje početi početkom leta sa kompletiranjem ekipe.

Cem Davran će biti partner Vahide Percin u seriji, u kojoj će se pojaviti sa jakim karakterom. Davran, koji tumači supruga moćne žene sudije, tako će se vratiti na set godinu dana nakon serije Askin Tarifi, u kojoj je učestvovao prošle sezone. Kaan Yildirim je takođe bio jedan od novopridošlica u glumačkoj ekipi nove serije.

Ime izabrano za partnera Kaana Yildirima u seriji je mlada glumica, a očekuje se da će ova nova serija doneti važan napredak u njenoj karijeri. Feyza Sevil Gungor će tumačiti lik Oylum u TV seriji Hakime Hanim. Oylum, kćerka porodice oko koji će se vrteti priča, zaljubiće se u lik koji u priči igra Kaan Yildirim.

Duo Feyza Sevil Gungor i Kaan Yildirim tako je nastao kao novi serijski par nove sezone. Dok se mnogi pitaju kako će se dvojac uklopiti, u komentarima na društvenim mrežama dolazi do izražaja mišljenje da postoji iznenađujući izbor parova.

Kako se vama čine Feyza i Kaan kao par u novoj seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Nove nagrade za seriju Teskilat / Organizacija

By: Milt-TV Exposed