Da li je serija Yali Capkini u blagom padu?!

Uspeh serije Yali Capkini koja se petkom uveče emitovala na televiziji Star, bio je veliko iznenađenje za sve. Međutim, primedbe publike na scenario i napredovanje priče počele su naglo da rastu.

Da li je serija Yali Capkini u blagom padu?!

Foto Credits: IMDB

Desetine hiljada fanova serije, koji su želeli da privuku pažnju scenarista, pokrenuli su kampanju pod nazivom „Dođi sebi, Yali Capkini“. Iako je ova kampanja imala velike reperkusije na društvenim mrežama, mnogi su pokušali da dođu do scenarista komentarima u kojima su izražavali sopstveno mišljenje. Oni koji nisu bili zadovoljni tokom priče izrazili su nelagodu zbog raznih tema, rekavši: „Ne želimo da gledamo ovo s*****.”. Osim onih koji žele da gledaju detalje iskušenja lika Esme, kritike su i da je Menderes Samancilar, koji je dobio veliko priznanje, odnosno Necip Usta, rano napustio priču. Drugi fan serije kritikovao je da nijedan od ovih likova nije snažno napisan u priči, id a ona ima previše likova.

Gledaoci, koji kritikuju da su neki od likova gotovo kao statisti, kritikuju ih i govoreći: „Scenarista je zauzet pisanjem Pelin samo oponašanjem“. Mnogi gledaoci imaju jake zamerke na lik Pelin, koju u seriji igra Buce Buse Kahraman. Brojni obožavatelji TV serije Yali Capkini su komentarisali: „Izgleda da je glavna uloga Pelin. Pišu SeyFer, koji veruje rejtingu i stalno se bori, a Ferit, on trči za Pelin. Zašto Ferit trči za Pelin? Kakva je ovo glupost, drama ide preko ljubavnice.”.

Ima i zamerki da serija šteti moralnom osećaju društva, a ima i kritika da se harmonija Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira, koji preuzimaju glavne uloge, ne koristi dovoljno dobro. Sve više njih smatra da se scenaristi previše oslanjaju na rejting, slabeći snagu priče u seriji Yali Capkini. U ovom trenutku postoji veliki gubitak imidža, a scenaristi bi trebalo ozbiljno da razmotre kritike priče i da se ne oslanjaju previše na visoku gledanost.

NOVO - Demet Ozdemir otkrila važan detalj oko serije Adim Farah / Zovem se Farah!

By: TV Exposed