Ko je krivac za loš rejting serije Tuzak / Klopka?!

Druga epizoda turske serije Tuzak / Klopka koja se emituje na ekranu TV8 je ostala iza nas. Mnogi obožavaoci TV serija dele svoje komentare na društvenim mrežama o tome koliko je nova epizoda bila uzbudljiva.

Ko je krivac za loš rejting serije Tuzak / Klopka?!

Foto Credits: DiziCentral

Fanova Akina Akinozua dele pohvale na račun serije. Njima se dopao lik advokata Umuta i izjavili su da su veoma zadovoljni napretkom serije, odnosno radnje u njoj.

Prva epizoda serije Tuzak / Klopka iznenadila je sve niskim rezultatima u gledanosti. U stvari, čini se da je u ovoj priči sve što publika traži da bi serija dobila veoma dobar rejting. Serija Tuzak je projekat za koji se očekuje da dobije dobre ocene, kako sa glavnim ulogama, tako i sa snažnom pričom, i sa elementima uzbuđenja i radoznalosti. Na društvenim mrežama mnogi ljubitelji TV serija skreću pažnju na ovu situaciju i veoma se plaše mogućnosti da se uhvate u blok rejtinga serije Klopka, koju opisuju kao veoma kvalitetnu.

Iz tog razloga, niski rezultati drugog dela, odnosno druge epizode zabrinjavaju sve. Serija, koja je uspela da zauzme 14. mesto u total kategoriji sa veoma niskim rejtingom, bila je peta u AB grupi i osma u ABC1. Mnogo je gledalaca koji kažu: „Nadam se da će dobiti vrednost koju zaslužuje i da neće postati žrtva ocena, odnosno rejtinga.”

Sve je veći broj gledalaca koji žele da serija Tuzak / Klopka ostane dugo na ekranu, navodeći da je u pitanju kvalitetan i uspešan scenario. Ipak, rejting nakon dve epizode ne obećava mnogo…

NOVO - Dobar start nove turske serije Darmaduman

By: TV Exposed