Da li je odlazak Pelin i Zerrin iz TV serije Yali Capkini bio greška?!

Postoji toliko intenzivna kampanja kritika na platformama društvenih mreža za drugu sezonu serije Yali Capkini da je postala sasvim normalna situacija da produkcijski tim naiđe na talas reakcija šta god da uradi.

Da li je odlazak Pelin i Zerrin iz TV serije Yali Capkini bio greška?!

Foto Credits: Internet Haber

U drugoj sezoni serije Yali Capkini, promena priče scenarija, diferencijacija likova i neuspeh priče da zadovolji publiku izazvali su šok padom rejtinga u poslednjoj epizodi.

Došlo je do toliko ozbiljnog pada gledanosti serije da je to bio kao veliki šamar produkcijskom timu.

Sada su počela da se traže rešenja za ispravljanje situacije i spasavanje TV serije Yali Čapkini, koja je najvažniji iskorak poslednjih godina.

Velika šteta promenom priče

Iako je učešće dva popularna imena poput Binnur Kaya i Tarika Emira Tekina u seriji obradovalo publiku, to nije bilo dovoljno da se nadoknadi šteta koju je pretrpela priča…

Uz snažan sklad Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira, koji su glavni glumci serije, divljenje publike koje je doživeljeno u prvoj sezoni postepeno se gubi na efektu. Sada dolazi period u kome priča dolazi do izražaja, publika traži razloge da sedne pred ekran, a element radoznalosti je efektan.

U ovom trenutku, nova priča je izazvala mnoge gledaoce da napuste praćenje ove turske serije. Isto tako je otkriveno da se preduzimaju koraci da se likovi Pelin i Zerrin, koji su se istakli kao element sukoba prošle sezone, ali koje su mnogi fanovi serijala želeli da napuste tim, ponovo uvedu u priču serije Yali Capkini / Vodomar.

Ipak, još jednom smo videli da nije u redu raditi ono što govore gledaoci, koji na društvenim mrežama uvek preuveličavaju svoje emotivne reakcije, sa potrebom za ponovo likovima Pelin i Zerrin.

NOVO - Serija Safir se ističe kao jedan od najboljih projekata sezone

By: TV Exposed