Cagatay Ulusoy i dalje čeka pravu ponudu

Turski glumac Cagatay Ulusoy se dugo pripremao za ulogu u seriji Barbaros, ali je na kraju odustao od rada na tom projektu. Fanovi glumca željno iščekuju da ga ponovo vide na TV ekranima. Bili su veoma uzbuđeni informacijom da se Cagatay sprema za ulogu u TV seriji Barbaros, zbog čega je glumac čak i pustio ...

Cagatay Ulusoy i dalje čeka pravu ponudu

Turski glumac Cagatay Ulusoy se dugo pripremao za ulogu u seriji Barbaros, ali je na kraju odustao od rada na tom projektu.

Fanovi glumca željno iščekuju da ga ponovo vide na TV ekranima. Bili su veoma uzbuđeni informacijom da se Cagatay sprema za ulogu u TV seriji Barbaros, zbog čega je glumac čak i pustio bradu i ugojio se. Ipak, glumac je na kraju odbio ulogu u ovom projektu. Nije poznat tačan razlog, ali Ulusoy sada detaljno vaga i bira nove uloge. Ne želi da se vrati na scenu po svaku cenu, i još uvek nije odlučio da li će i on preći na neku od digitalnih platformi.

Dok bira dalji pravac u svojoj karijeri, Cagatay se posvetio onom što voli. Snimio je svoj prvi film prošle godine. Piše scenarije za projekte u kojima bi voleo da glumi, piše pesme, crta, uživa u prirodi.

By: TV Exposed