Objavljen trejler nove turske serije Bir Peri Masali / Bajka (VIDEO)

Počeli su da se pojavljuju detalji nove turske TV serije Bir Peri Masali / Bajka, koja će se emitovati na Fox TV-u. Medyapim, jedna od najznačajnijih kompanija u sektoru, producent je serije koja u glavnim ulogama okuplja Alinu Boz i Tarika Emira Tekina.

Objavljen trejler nove turske serije Bir Peri Masali / Bajka (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Objavljen je prvi trejler nove turske serije Bir Peri Masali / Bajka, čiji je scenario napisala Deniz Akcay, a gledaćemo priču o Zeynep, koja je novcem koji je pronašla izgradila sebi novi život. Reč je o seriji koja je prvo nazvana Bogata devojka, ali je naziv serije kasnije promenjen u Bajka. Ovoga puta gledaćemo kao seriju, odraz činjenice da su se mnogi ljudi obogatili zarađujući novac koji ne zaslužuju profiterstvom koje se pojavilo poslednjih godina u Turskoj.

Alina Boz će još jednom pokazati svoju lepotu i talente. Za gledaoce u Turskoj značajan će biti i lik Zeynep, koja je od običnog života stekla bogat život i visok standard od novca koji je pronašla, jer je objavljen u vreme kada su redom pojavljivali oni koji su se poslednjih godina u Turskoj obogatili kroz politiku. Imaćemo priliku da u seriji doživimo proces onih koji žive lažnim životima i uspostave životni ciklus kroz novac.

Serija Bir Peri Masali / Bajka, koja uključuje uspešna imena kao što su Nazan Kesal, Mustafa Mert Koc, Hazal Filiz Kucukkose, Baran Bolukbasi, Kadir Cermik, Sener Savas, Okan Urun, Tulin Ece, Canan Atalay i  Mufit Kayacan, pokušaće da utiče na milione gledalaca. Tu je i pomenuta video najava ove nove turske serije.

NOVO - Melisa Berberoglu najavila velika iznenađenja u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed