Melisa Berberoglu najavila velika iznenađenja u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Uskoro počinje nova sezona turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se utorkom uveče sastaje sa publikom na Kanalu D. Serija, koja će se sa 17. epizodom ponovo pojaviti pred publikom u utorak, 13. septembra, svojim uzbudljivim epizodama dovešće mnoge uz ekrane.

Melisa Berberoglu najavila velika iznenađenja u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: Hurriyet

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja će se utorkom takmičiti sa TV serijama kao što su Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet i Baba / Otac, imala je veoma uspešne rezultate prošle sezone.

Sa produbljivanjem priče serije u novoj sezoni, očekuje se da ona dostigne mnogo bolje razmere. Ayca Inci, Eren Oren i Yigit Dikmen pridružili su se seriji u novoj sezoni. Priča serije će se produbiti dolaskom ovo troje značajnih glumaca.

Melisa Berberoglu je bila veoma popularna u prvoj sezoni sa svojim likom Derya u seriji Uc Kiz Kardes. Berberoglu, koja je u mladosti doživela brzi proces popularnosti svojim doprinosima seriji, koja je takođe osvojila nagrade, otišla je na set za novu sezonu i intenzivno radi sa svojim prijateljima. Glumica, koja je u Istanbul došla nakon snimanja serije, koja je snimana u Ayvaliku, rekla je da su svi veoma uzbuđeni zbog druge sezone. Glumica je izjavila da će u novoj sezoni biti velikih iznenađenja i dodala:

"Mi smo veoma uzbuđeni. Imamo prvu epizodu ovog utorka, uskoro počinjemo. Publiku očekuju velika iznenađenja. Prva epizoda je veoma uzbudljiva epizoda. Svi se pitaju šta je sa majkom, saznaćemo.”.

Radoznalost fanova za ovaj projekat i radnju u njemu je sve veće i veće…

NOVO - Esra Bilgic je veoma uzbuđena zbog nove uloge i serije!

By: TV Exposed