Počelo snimanje novog projekta On Saniye – Glavne uloge Berguzar Korel i Bige Onal!

Stigle su nam nove vesti iz sveta turskih filmova i serija. Počelo je snimanje novog projekta pod nazivom On Saniye / Deset sekundi.

Počelo snimanje novog projekta On Saniye – Glavne uloge Berguzar Korel i Bige Onal!

Snimanje novog turskog filma pod nazivom On Saniye / Deset sekundi je otpočelo ove nedelje. Reč je o projektu koji priprema kompanija Sky Film, koja je u vlasnišstvu Emrea Oskaya.

Ono što izdvaja ovaj projekat jesu glavne glumice. Glavne uloge u novom filmu će tumačiti Berguzar Korel i Bige Onal. Berguzar će u filmu tumačiti lik po imenu Zeynep, dok će Bige Onal glumiti Elif. Reč je o zadivljujućoj priči o majci koja će prema najavama imati lepu radnju. Šta to tačno znači ostaje da vidimo.

Takođe, činjenica koja uzbuđuje mnoge fanove turskih serija i filmova je ta da se Berguzar Korel vratila na set. Ovo je samo početak njenih novih projekata.

Serija Kanli Yayin

Nakon što završi snimanje filma On Saniye, popularna glumica će preći na drugi set. Plan je da snimanje kadrova na filmu Deset sekundi bude završeno u toku avgusta meseca, a nakon toga će Korel preći na set nove serije.

Reč je o novom pod nazivom Canli Yayin. Za ovu seriju koja će sa sastojati od osam epizoda zadužena je kompanija OGM Pictures. Sa likom Neslihan Turhan u seriji, Berguzar Korel će duboko impresionirati publiku likom koji u javnost iznosi događaje ubistva i pokušava da ih reši.

Reč o prvoj turskoj seriji koja se priprema za Amazon Prime digitalnu platformu. Na poziciji režisera ove serije je Cagan Irmak.

NOVO - Poznato kada počinje turska serija Magarsus

By: TV Exposed