Zbog turske serije Donence svi ćemo se zapitati o pravoj ljubavi

Nova serija Kanala D Donence, u produkciji D Media i režiji Serdara Gozeleklija, odbrojava dane za susret sa publikom.

Zbog turske serije Donence svi ćemo se zapitati o pravoj ljubavi

Foto Credits: IMDB

Iako će nova TV serija Donence na ekran doneti priču o Gece, koja ima sestru sa Aspergerovim sindromom, istovremeno će publika doživeti i mnoge druge emocije.

Publika će ponovo dovesti u pitanje pravu ljubav sa radnjom serije Donence. Gece je mlada devojka koja sanja da pravi muziku sa svojim momkom Emirom (Miro), ali ceo njen život se okreće naglavačke kada se preseli u Izmir Foču kod svoje sestre Gulce.

Ozgur, koga će sresti svojim dolaskom u Izmir Foču, izazvaće sasvim drugačije promene u životu Gece. Ponekad je to sve srceparajuće, ponekad oduzima dah, ali često menja život, pa se postavlja pitanje da li je ljubav zaista vredna žrtvovanja? Ili je ljubav toliko jaka da ne poznaje prepreke?

Svi događaji koji će se desiti između Emira (Mira), Gece i Ozgura ponovo će promeniti pogled gledalaca na ljubav.

Dobra glumačka ekipa

U TV seriji Donence u glavnim ulogama glume Sumeyye Aydogan i Caner Topcu, a tu su i Emre Kınay, Atakan Hosgoren, Didem Inselel, Ogun Kaptanoglu, Ulku Hilal Ciftci, Ahmet Varlı, Dogan Karakas, Edanur Gulbudak i drugi.

Tu su i upsšena imena kao što su Muamer Tali, Umut Kaya i Berfin Ant. Veliku pažnju privlače i snimci iza kulisa preslikani sa snimanja serije.

Sa svojom emotivnom pričom, dugo očekivani projekat Donence biće na Kanalu D u utorak, 4. jula u 20:00.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Šta će biti sa serijom Ben Bu Cihana Sigmazam nakon novog razdvajanja?!

By: TV Exposed