Šta će biti sa serijom Ben Bu Cihana Sigmazam nakon novog razdvajanja?!

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, u kojoj glumi poznati glumac Oktay Kaynarca i koju režira Onur Tan, završila je svoju prvu sezonu.

Šta će biti sa serijom Ben Bu Cihana Sigmazam nakon novog razdvajanja?!

Foto Credits: Haberturk

Serija je bila izvanredan projekat i posebno su fanovi Oktaya Kaynarce pokazali veliko interesovanje.

Pitanje kakva će biti sudbina serije, u kojoj glavne uloge preuzimaju i značajna imena poput Ebru Ozkan i Pelin Akil, ostalo je na umu uz izjavu Kaynarce.

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet je u prvoj sezoni ostvarila stabilnost postižući dobru gledanost na ATV ekranu. Pokazujući da može biti dobra alternativa za utorak uveče, očekuje se da će projekat Ben Bu Cihana Sigmazam nastaviti svojim putem u drugoj sezoni.

Međutim, producent projekta je bila kompanija Guzel Adamlar Media, koju su zajednički osnovali Oktay Kaynarca, Onur Tan i Seyfi Sahin. Razdvajanje puteva posle nesporazuma između partnera u ovoj kompaniji iznerviralo je i ljubitelje serije.

Oni koji se pitaju šta će biti sa projektom Ben Bu Cihana Sigmazam nakon ovog razdvajanja, nestrpljivo očekuju informacije od Oktaya Kaynarce.

Potvrđena vest o razdvajanju

Glavni glumac je, s druge strane, napisao sledeće o razdvajanju u kompaniji Guzel Adamlar Media u objavi koju je objavio na društvenim mrežama:

„Odlučili smo da završetak našeg partnerskog putovanja sa mojim dragim prijateljima Seyfijem Sahinom i Onurom Tanom, koje smatram svojom porodicom, bude bolje putovanje sa prijateljstvom i bratstvom za sve nas. Naše prijateljstvo će zauvek ostati… Mi ćemo uvek ostati lepi muškarci…”.

Ostaje da se vidi kako će ovo uticati na seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet. Samo razdvajanja izazvalo je strepnju kod fanova…

NOVO - Murat Yildirim uživa sa porodicom tokom odmora

By: TV Exposed