Murat Yildirim uživa sa porodicom tokom odmora

Murat Yildirim je jedan od najpopularnijih turskih glumaca. Svaka vest o njemu, iz njegovog života i karijere privuče dosta pažnje.

Murat Yildirim uživa sa porodicom tokom odmora

Foto Credits: Karar

Murat Yildirim, koji je bio deo priče i preuzeo glavnu ulogu u trećoj sezoni TV serije Teskilat / Organizacija koja se emituje na turskom nacionalnom kanalu TRT 1, imao je veoma zauzetu, ali uspešnu sezonu. Glumac je vredno radio na setu ovog projekta i rezultati su i te kako vidljivi.

Popularni glumac uhvatio je veoma dobru energiju sa svojom partnerkom iz projekta Teskilat, Deniz Baysal, a fanovima serije se dopala priča o dvojcu Omer i Zehra. Veliki broj komentara na društvenim mrežama nosi mnoge pohvale za njih dvoje.

Posle finala treće sezone TV serije Teskilat, popularni glumac je odlučio da se odmori jer nije želeo da učestvuje ni u jednom novom projektu.

Proslava rodjendana kćerke Miray

Sjajni glumac, koji će letnji odmor provesti sa porodicom, posebnom ceremonijom proslavio je prvi rođendan ćerke Miray.

Murat Yildirim i njegova supruga Iman Elbani otišli ​​su u Maroko da proslave 1. rođendan svoje ćerke Miray.

Mirayin rođendan proslavljen je tradicionalnom ceremonijom u domovini Iman Elbani uz venčanje popularnog para. Tradicionalno venčanje pod nazivom „Sobo3“ (Subuh) u Maroku takođe je pružilo drugačije iskustvo za slavni par.

Murat Yildirim dakle uživa u lepim trenucima sa svojom porodicom i prikuplja energiju za nastavak TV serije Teskilat. Nova sezona serije Teskilat / Organizacija nas očekuje na jesen i nema sumnje da nas očekuju nova uzbuđenja.

NOVO - Berguzar Korel se vraća serijom Kanli Yayin

By: TV Exposed