Berguzar Korel se vraća serijom Kanli Yayin

Turska glumica Berguzar Korel dugo nije u TV serijama jer je odlučila da provodi vreme sa porodicom.

Berguzar Korel se vraća serijom Kanli Yayin

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja se poslednji put pojavila na ekranu 2018. godine sa TV serijom Vatanim Sensin, kasnije se pojavila u filmovima, ali nije prihvatila ponude iz serija.

Digitalni projekat pod nazivom Kanli Yayin, koji će omogućiti Berguzar Korel da se vrati na setove serija, prvi put je predstavljen 2021. godine. Sve pripreme su došle do kraja, ali je projekat tada odložen nakon što se saznalo da je Berguzar trudna sa ćerkom Lejlom. Korel nije htela da ide na setove serije 2021. zbog saveta lekara, a producent OGM Pictures nije želeo drugu glumicu osim nje u projektu, pa je ceo projekat stavljen na pauzu.

Međutim, ovaj projekat je bio efikasan i za odluku Berguzar Korel da se vrati na setove, koja nije bila na setovima od 2018. Serija, koja će se snimati za platformu Amazon Prime Video, sastojaće se od 8 epizoda.

Napori Muge Anli, koja već dugi niz godina pokušava da reši slučajeve ubistava na ekranu, otvorili su važno polje. Odraz ovog programskog formata, koji je postavljen za rešavanje slučajeva ubistava na ekranu i koji je naišao na veliki odjek u javnosti, naći ćemo u seriji Kanli Yayin. Budući da je to prva turska serija platforme Amazon Prime Video, serija se smatra važnim poslom.

Serija od osam epizoda

Na strani produkcije, koja je dve godine čekala povratak Berguzar Korel na setove, pripreme su se ubrzale. Projekat koji je osmislio Selim Erkul i scenario koji su napisali Hilal Yildiz i Nazli Sunlu Kacan, biće serijal od ukupno 8 epizoda.

Sa likom Neslihan Turhan, Berguzar Korel će duboko impresionirati publiku likom koji u javnost iznosi događaje ubistva i pokušava da ih reši. Čini se da i Neslihan Turhan, televizijska voditeljka, privlači pažnju kao Muge Anli, koja je godinama ulagala isti napor.

U seriji Kanli Yayin koja se sastoji od 8 epizoda, Berguzar Korel će oživeti poznatu televizijsku voditeljku po imenu Neslihan Turhan, koja je otvorila slučajeve ubistava javno i stavila ih na sto.

 Obožavaoci popularne glumice takođe željno iščekuju njen povratak na ekrane.

NOVO - Da li je serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca opravdala očekivanja?!

By: TV Exposed