Da li je serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca opravdala očekivanja?!

Serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca u početku je zadovoljila one koji su tražili produkciju punu akcije u sezoni 2022-2023.

Da li je serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca opravdala očekivanja?!

Foto Credits: Karar

Konkretno, povratak Timucina Esena na setove, kao i povratak Sevketa Coruha, kojeg smo 16 godina gledali u TV seriji Arka Sokaklar, na ekran sa potpuno drugačijom ulogom, dali su nadu mnogim gledaocima. Serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca je bila važan projekat, posebno za one koji su željno iščekivali nastup dvojice glavnih glumaca. Međutim, serija je pala u nemilost nakon nekoliko epizoda zbog pada rejtinga i procesa na čekanju.

Bilo je lepo pratiti TV seriju koju su fanovi Timucina Esena željno čekali, ali je došlo do situacije da očekivanja publike nisu u potpunosti ispunjena, barem u Turskoj. Činjenica da je izbrisana sa ekrana sa 7. epizodom, zbunila je publiku.

Pauza u sezoni ili?

Bahar Sahin je u svojoj izjavi rekla da su snimili 8 epizoda i dali im pauzu u sezoni. Iako u štampi ima informacija da je serija završila, ima i onih koji govore o drugačijoj postavi producenta i mogućnosti da se serija nastavi sa novim glumcima.

Značaj TV serije Tetikcinin Oglu bio je veoma važan za fanove glumca, jer se Timucin Esen vratio na ekran nakon popularne TV serije Hekimoglu. Glumac, kojeg smo gledali u digitalnoj seriji Ben Gri, ponovo se vratio u TV seriju, ali rezultat nije u potpunosti zadovoljio njegove fanove. Obožavaoci Timucina Esena, koji se pitaju šta će raditi u narednom periodu, čini se da ponovo sa čežnjom čekaju glumca i njegov novi uspešan projekat.

Dok su mišljenja o tome da li je serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca podeljena, ostaje nepoznato kakva je budućnost ovog projekta.

NOVO - Nova turska dnevna serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline

By: TV Exposed