Finale sezone serije Aile / Porodica je u epizodi 13

Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya su u glavnim ulogama u Ay Yapim potpisanom projektu Aile / Porodica, koji se prikazuje na Show TV-u.

Finale sezone serije Aile / Porodica je u epizodi 13

Foto Credits: IMDB

U seriji Tatlituga i Sarikayu prate Nejat Isler, Canan Erguder, Ushan Cakir, Umutcan Utebay, Yusra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan kao i Levent Ulgen i Nur Surksu.

Serija Aile / Porodica će se uskoro pojaviti na ekranu sa svojom uzbudljivom 13. epizodom.

Planirajući da ubije Aslana nakon Hulyine odluke, Ilyas nailazi na veliko iznenađenje. Neposredno pre nego što bomba eksplodira, Ilyas daje Aslanu veliki trag o tajni usvajanja i krvavoj prošlosti njegove porodice. Sada Aslan ima samo jedno pitanje na umu. Da li je istina ono što je Ilyas rekao?

Saznavši da se muškarac kojeg voli suočio sa smrću, Devin govori Aslanu da je trudna. Aslan je veoma srećan zbog vesti, ali Devin je odlučna da ne rodi ovu bebu. Aslan će pokušati da dokaže Devin da je moguće započeti novi život sa bebom.

Burna dešavanja

Telefonski poziv Kiymeta aktivira Hulyu. S druge strane, Aslan počinje da sprovodi svoj plan da otkrije ko je usvojeno dete. Istina koja se pojavljuje kada Aslan sazna ko je usvojeno dete, duboko potresa Aslanov i Hulyin odnos.

S druge strane, Cihan takođe saznaje ovu istinu. Ne ide u kliniku kod Devin. Nakon onoga što se dogodilo na klinici, Devin odlučuje da prekine svoje terapije. Kada se svi okupe na ceremoniji Yagmur i Eka, sve tajne izlaze na videlo jedna po jedna. Na kraju velike rasprave, Hulya kaže Aslanu da su Devin i Cihan mesecima imali tajne seanse.

Podsećamo, serija Aile / Porodica će biti na Show TV-u u utorak, 30. maja u 20.00 sa finalom sezone!

NOVO - Evrim Alasya je zadovoljna serijom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed