Peh za Dilan Cicek Deniz

Turska glumica Dilan Cicek Deniz proživljava lepe trenutke u svom životu, ali je nedavno doživela i malu neprijatnost. Prenosimo o čemu je reč.

Peh za Dilan Cicek Deniz

Foto Credits: aHaber

Dilan Cicek Deniz je nedavno verena strane od svog momka, veoma atraktivnog Islandjanina. Sa njim je boravila i u njegovoj matičnoj zemlji Islandu. Podsećamo, njen sadašnji verenik Thor ju je zaprosio na mostu sultana Mehmeda Osvajača. Ta lokacija je imala poseban značaj za njih, a svemu tome je govorila sama glumica.

Nakon veridbe otputovali su na Island i tamo su zaista uživali, ali ju je po povratku kući sačekalo neprijatno iznenađenje. Njena kuća je poplavljena! Zbog toga je morala da angažuje majstore koji vrše renoviranje objekta. Tokom renoviranja, Dilan će boraviti u hotelu.

Kada je u pitanju njena glumačka karijera, Dilan Cicek Deniz se pojavila u devet projekata. Poslednja serija je Cukur, u kojoj je glumila Senu Kocovali. Pojavila se u 63 epizoda ovog projekta. Pre toga glumila je Ruyu u seriji Alev Alev. U dosadašnjoj karijeri se pojavila i u serijama Yarim Kalan Asklar, Tatli Kucuk Yalancilar, Gunesin Kizlari i drugim.

Ostaje da vidimo da li će se u budućnosti Dilan pojaviti u nekom novom projektu i nastaviti sa zapaženim ulogama.

NOVO - Pinar Deniz otkrila ko joj je glumački uzor

 By: Milt-TV Exposed