Pinar Deniz otkrila ko joj je glumački uzor

Turska glumica Pinar Deniz je u poslednje vreme zaista često u centru pažnje. Glumica je nedavno otkrila i ko joj je bio glumački uzor, odnosno zbog koga je počela da se bavi glumom.

Pinar Deniz otkrila ko joj je glumački uzor

Foto Credits: Internet Haber

Pinar Deniz trenutno briljira u seriji Yargi / Presuda, koja postaje sve popularnija. U poslednje vreme se sve više priča i piše da će se glumica i pored serije Yargi koja će dobiti i drugu sezonu pojaviti u jednom projektu digitalne platfrome Disney Plus. Dok čekamo potvrdu ili demant te informacije, glumica je otkrila i ko joj je uzor u svetu glume.

Kako je istakla Pinar Deniz ona je odlučila da postane glumica još u školi kada je videla Halita Ergenca na ekranima. On ju je inspirisao i bio glavni razlog zbog čega je odlučila da se posveti glumi. Tada verovatno nije mogla ni da sanja da će joj snovi biti ostvareni relativno brzo i da će se pojaviti sa Halitom na TV  ekranima. Njih dvoje su glumili zajedno u seriji Vatamin Sensin, a zanimljivo je i da je Pinar u tom projektu glumila kćerku Halitovog lika.

Kada je reč o njenoj karijeri, Pinar će se uskoro pojaviti i u jednom filmu. U pitanju je film pod nazivom Askin Kiyameti, koji je već snimljen. U njemu će tumačiti jednu od glavnih uloga. Njeni partneri na sceni su Yigit Kirazci i Boran Kozum. Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije BKM a premijera će biti u prvoj polovini ove godine.

NOVO - Hazal Kaya potvrdila neprijatne vesti

 By: Milt-TV Exposed