Otkriveno kada počinje nova turska serija Inci Taneleri | Biserna zrna

Jedna od novih serija koja će se emitovati na ekranu Kanala D nosi potpis Yilmaza Erdogana i naziv Inci Taneleri | Biserna zrna.

Otkriveno kada počinje nova turska serija Inci Taneleri | Biserna zrna

Foto Credits: IMDB

S nestrpljenjem se iščekuje projekat serije Inci Taneleri | Biserna zrna, u kojoj je glavni glumac napisao priču.

Uz ples Hazar Erguclu, glavne ženske uloge u seriji, postao je jasan datum emitovanja projekta, o kojem se mnogo pričalo na društvenim mrežama.

Datum emitovanja serije Inci Taneleri | Biserna zrna u produkciji BKM-a, u kojoj će se Yilmaz Erdogan na drugačiji način vratiti na ekrane sa scenarijem koji je napisao, najavljen je za četvrtak, 25. januar.

Žestoka konkurencija u četvrtak

U četvrtak uveče konkurencija u rejtingu će postati još oštrija. U konkurenciji u četvrtak takmiče se TV serije pod nazivom Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Kara i Sakla Beni. Ovim projektima će se sada pridružiti serijal Inci Taneleri. Vidimo da će se 5 važnih produkcija takmičiti za rejting i neki projekti mogu imati poteškoća.

Publici je predstavljen i poster serije na kojoj se pojavljuju Yilmaz Erdogan, Hazar Erguclu, Selma Ergec i  Kubilay Aka.

Poster koji deli zanimljiv svet je za kratko vreme dobio veliko priznanje.

Hoće li Azem Yucedag, koji je posle godina pušten iz zatvora, pronaći ono što je izgubio? Hoće li Azem, koji juri nadu sa svojom mučnom prošlošću, velikom tajnom koju nosi u sebi i teretom života na leđima, moći ponovo da sakupi rasute bisere sa svoje ogrlice?

Serija Inci Taneleri je premijerno na Kanalu D u četvrtak, 25. januara.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Burak Deniz o nagradama i finalu serije Bambaska Biri | Neko drugi

By: TV Exposed