Irem Helvacioglu spremna za povratak na set!

Irem Helvacioglu, koja je učestvovala u lansiranju projekta pod nazivom „Bolja budućnost“ koju je pripremila jedna energetska kompanija, jedno je od poznatih imena koja brinu o budućnosti sveta.

Irem Helvacioglu spremna za povratak na set!

Foto Credits: DiziCentral

Poznata glumica, koja je ovu sezonu uspešno završila sa likom Zeynep, koju je igrala u TV seriji TRT1 pod nazivom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, sada uživa na odmoru.

Učestvujući u posebnim događajima kad god ima priliku, glumica takođe radije učestvuje u studijama o tome kakva će biti budućnost sveta.

Irem Helvacioglu je na ovom dogadjaju i o temi rekla:

„Za svet koji je održiviji, zeleniji, ovo je pametniji projekat za našu budućnost i sledeću generaciju. Naučićemo šta možemo da uradimo za svoju budućnost i naš svet.”.

Glumica, koja je leto provela na turneji, objasnila je da je njen odmor u Kašu i Bodrumu bio dobar.

Otpočela razgovore

Objašnjavajući da nema nove planove za odmor i da može da počne da radi, poznata glumica izgleda željna povratka na setove. Glumica, koja je preuzela glavnu ulogu u seriji Yurek Cikmazi sa Alpom Navruzom, prošla je kroz intenzivan radni proces na projektu, čija je priča duboka i puna drame.

Iako je ovo intenzivno radno okruženje u seriji Yurek Cikmazi nedavno završeno, Irem Helvacioglu izgleda želi da se ponovo vrati na setove, Helvacioglu je izjavila:

„Mogu da počnem da radim. Postoje stvari o kojima sam razgovarala, ali ništa nije razjašnjeno.“.

Glumica nastavlja da traži projekte u kojima bi mogla da učestvuje u novoj sezoni, iako dobro radi svoj posao, izgleda željna da napusti odmor i vrati se na setove.

NOVO - Rejting prve epizode serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje (ni)je dobar!

By: TV Exposed