Radnja i glumački kadar serije O Kiz / Ta devojka

Ambiciozna serija sezone Kanala D, O Kiz / Ta devojka, u produkciji Content House, biće pred publikom u sredu, 21. septembra. O seriji, u kojoj glume Erkan Petekkaya, Dilin Doger, Cengiz Orhonlu i Sezin Akbasogullari, u režiji Ozlema Gunhana pričaće se mnogo o njenim likovima kao i priči.

Radnja i glumački kadar serije O Kiz / Ta devojka

Foto Credits: Internet Haber

Serija ima efektnu priču i izuzetnu glumačku ekipu. Međutim, u priči postoje i likovi koji će sve zaprepastiti, a ti likovi će seriju O Kiz / Ta devojka učiniti jednom od najrazličitijih ostvarenja sezone. Pa kakva nas serija čeka? Evo detalja serije Ta devojka sa svim njenim likovima i pričom:

Opšta priča serije O Kiz: Zeynep, sama, obična, mlada devojka, živi u kući svoje tetke sa svojim mentalno zaostalim ocem i starim dedom. Zeynepin najveći san je da zaradi dovoljno novca da se reši kuće u kojoj se osećaju kao u utočištu pod pritiskom njenog zeta. Njen život se radikalno menja pre nego što uspe da ostvari ovaj skromni san. Sve počinje da se menja onda kada ona ode da očisti kuću od poznatog internet fenomena koji prati da bi pomogla tetki. Postupci ovog fenomena koji se zove Ozan Mert, na nepovratan način menjaju tok i Zeynepinog i njegovog života. Vlasnica agencije Sitare Somer, koja je Ozana izvela od nule do vrha, preuzima situaciju. Sitare mora da pretvori krizu u priliku, bez obzira na cenu. Zeynepin udeo će biti da dostigne čak i svoje snove dok joj se život raspada.

Evo glumačke ekipe i likova koje igraju:

Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbasogulları (Sitare), Cengiz Orhonlu (Ozan), Dilin Doger (Zeynep), Macit Koper (Ismail), Asiye Dincsoy (Turkan), Orhan Kilic (Fevzi), Ayten Uncuoglu (Fatma), Munire Apaydin (Nimet), Ilgın Cakır (Mine), Melih Selcuk (Salih), Ece Efe (Ipek), Goktug Yilidirim (Mustafa), Cem Kurtoglu (Arkin), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gokdemir (Esma) ), Zeynep Sonmez (Seher).

NOVO - Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu kao par u novoj TV seriji?!

By: TV Exposed