Alina Boz se oprostila od serije Bir Peri Masali / Bajka

Serija Bir Peri Masali / Bajka, koja je publici predstavljena na ekranu Fox TV-a uz najavu da će to biti jedna od najrazličitijih i najuspešnijih priča nove sezone, nažalost uznemirila je publiku konačnom odlukom o finalu.

Alina Boz se oprostila od serije Bir Peri Masali / Bajka

Foto Credits: DiziCentral

Serija, u kojoj glume Alina Boz i Tarik Emir Tekin, oprostila se od TV ekrana završnom epizodom emitovanom u utorak, 20. decembra. Alina Boz se oprostila od Bir Peri Masali objavom na društvenim mrežama.

 Ekipa je sekla pripremljenu tortu poslednjeg dana seta. Alina Boz je na svom Instastoriju podelila: „Zbogom bajko. Poslednji put je odbačeno "stop". “.

Bir Peri Masali, serija, u kojoj su glumci kao što su Nazan Kesal, Mufit Kayacan, Kadir Cermik, Hazal Filiz Kucukkose i Mustafa Mert Koc takođe bili u glumačkoj postavi, ostala je samo 13 epizoda na ekranima. Kontinuirano nizak rejting doveo je seriju do kraja, odnosno do rane odluke o finalu.

Alina Boz, jedna od uspešnih glumica prošlog perioda, igrala je ulogu u seriji Marasli i napravila veliki skok u karijeri sa likom Mahur koji je ovde igrala. Boz se posle Maraslija nakratko odmorila od ekrana. Vest o glumičinom povratku na ekrane sa Bir Peri Masali / Bajka uzbudila je njene fanove. Međutim, njena dugo očekivana serija nije dugo trajala…

Glumica je sada slobodna u izboru novog posla, a kako se piše i priča već ima neke ozbiljne ponude. Ostaje da vidimo da li će Alina odlučiti da se odmori ili odmah prihvatiti novi posao.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

NOVO - Um Pinar Deniz ostao je u Kapadokiji! (FOTO)

By: TV Exposed