Um Pinar Deniz ostao je u Kapadokiji! (FOTO)

Turska TV serija Yargi / Presuda nastavlja se veoma uspešno u novoj sezoni. I u nastavku briljiraju glavni glumci, Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu.

Um Pinar Deniz ostao je u Kapadokiji! (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Romantične scene između Ceylin i Ilgaza sa interesovanjem su gledane u 48. epizodi TV serije Yargi / Presuda, koja je sa interesovanjem gledana na ekranima Kanala D. Par koji je otišao ​​u Kapadokiju pokušali su na kratko da pobegnu od haosa koji su trenutno živeli.

Romantični trenuci dvojca takođe su očarali publiku i izazvali mnoge komentare na od strane njihovih fanova. Pinar Deniz je takođe objavila svoje fotografije iz Kapadokije na svom nalogu na društvenim mrežama, odnosno na njenom zvaničnom Instagram nalogu.

Poze, odnosno fotografije glumice, čija je objava nosila oznaku „Međugradska Presuda je bila u Kapadokiji“, privukle su ogroman broj lajkova i mnogo pozitivnih komentara. Neki fanovi su pitali glumicu zašto se nije slikala sa svojim partnerom iz ove turske serije Kaanom Urganciogluom. Neki od njenih fanova su dali šaljive komentare poput „Neka Presuda napravi sledeću turneju u Mardin, a zatim na Crno more.“.

Evo i pomenute objave popularne turske glumice, koja nastavlja da oduševljava mnoge u TV seriji Yargi. Podsećamo, Pinar će se naredne godine pojaviti i u digitalnoj seriji Avci / Lovac koja je snimljena za Disney Plus.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Burak Ozcivit i skandal koji se nije dogodio

By: TV Exposed