Još uvek bez potvrde o drugoj sezoni serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Digitalna platforma Disney Plus radi veoma dobar posao u Turskoj. Do sada svi emitovani projekti su bili veoma uspešni i zapaženi.

Još uvek bez potvrde o drugoj sezoni serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Foto Credits: Dizilah

Istina, nije ih bilo mnogo. Počeli su sa serijom Kacis / Bekstvo, koja je dobila veoma pozitivne komentare. Napeta i kompleksna radnja, dobar glumački kadar i celokupno okruženje su ostavili veoma dobar utisak o ovom projektu.

Nakon nje je počelo emitovanje turske serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Ovaj projekat u kom glavne uloge tumače Demet Ozdemir, Metin Akdulger, Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan je dodatno pomerio granice. Viđeno je nešto što do sada nije u turskim serijama. Scene u kom glavni likovi razmenjuju nežnosti ili se sami zadovoljavaju (lik Hafsanur u jednoj od epizoda), ali i celokupna priča su privukli dosta pažnje. Serija je dobila veliku bazu fanova koji željno očekuju vesti o nastavku.

Disney Plus je nedavno potvrdio da će uskoro početi nova turska serija Ben Gri / Ja sam siv. Uz to, radi se na projektima El Turco, Nomen, Ru i drugim, tako da je prioritet kada je u pitanju promocija bio na tim projektima.

Ranije je bilo reči o tome da će serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene dobiti drugu sezonu, ali zvaničnih informacija još nema. Vrlo verovatno ćemo po emitovanju osme, finalne epizode ove sezone koja će biti puštena ove nedelje dobiti prave informacije o tome da li ćemo gledati sezonu 2 ovog projekta. Šanse za to su kako je i ranije rečeno velike.

NOVO - Dogan Bayraktar u novoj istorijskoj seriji!

By: TV Exposed