Onur Seyit Yaran je i dalje najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama

Ispostavilo se da se Onur Seyit Yaran iz TV serije Kardeslerim / Moja braća našao na vrhu liste najpopularnijih muških turskih glumaca u okruženju društvenih medija, nadmašivši svoje rivale prošle nedelje.

Onur Seyit Yaran je i dalje najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama

Foto Credits: DiziCentral

Vidimo da je po analizi Adba TV, Onur Seyit Yaran najpopularniji muški glumac sa 75500 poruka, koje je primio u nedelji od 29. marta do 4. aprila.

Onur Seyit Yaran, zajedno sa nekim drugim mladim imenima serije Kardeslerim, koja traje već 3 godine, nastavlja da bude jedan od muških glumaca iz turskih serija o kojima se najviše priča u mnogim momentima na društvenim mrežama.

Akin Akinozu, koji je ostavio snažan utisak svojim uspešnim nastupom u TV seriji Tuzak / Klopka, takođe je jedno od imena na ovoj listi već duže vreme. Akinozu je zauzeo drugo mesto sa 49700 poruka prošle nedelje.

Prate ih Akyurek, Navruz i Ceyhan

Na trećem mestu je dobro poznato ime. Sa početkom TV serije Adim Farah / Zovem se Farah, Engin Akyurek je primećen da se penje na vrh korak po korak među imenima o kojima se najviše priča na društvenim medijima. Treba napomenuti da posebno ljubitelji glumca u inostranstvu prate ovaj projekat sa velikim interesovanjem.

Na četvrtom mestu liste je Alp Navruz, koji je privukao pažnju projektom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce a na petom Halil Ibrahim Ceyhan, koji je napravio i pravi dobar posao sa dnevnom serijom Emanet.

Evo i kompletne rang liste vezanu za turske glumce, za prošlu nedelju koju predvodi Onur Seyit Yaran.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Serenay Sarikaya i stil oblačenja Devin postaju važan deo serije Aile

By: TV Exposed