Damla Sonmez otkrila koliko dugo se Aras Bulut Iynemli pripremao za seriju Ataturk

Aras Bulut Iynemli je počeo da se priprema za Ataturk seriju dok je projekat Cukur još bio u toku!

Damla Sonmez otkrila koliko dugo se Aras Bulut Iynemli pripremao za seriju Ataturk

Foto Credits: DiziCentral

Aras Bulut Iynemli igra glavnu ulogu u digitalnoj seriji Ataturk, koja je snimljena za Disney Plus. Ne samo da je imidž slavnog glumca ostao na dnevnom redu, već je i trud koji je uložio za projekat veoma cenjen. Znalo se da se Aras Bulut Iynemli zatvorio za svet i posebno pripremio za svoju ulogu nakon što je projekat Ataturk došao u prvi plan od početka 2022.

Međutim, Damla Sonmez je objasnila da ovi pripremni radovi sežu mnogo dalje. Duo Aras Bulut Iynemli i Damla Sonmez igrali su zajedno ulogu u seriji Cukur. Iynemli, koji je ubrzao svoj rad i pripremu posle serije Cukur, koja je finale 7. juna 2021, otišao je na set za snimanje projekta Ataturk proteklih meseci. Damla Sonmez je objasnila da je Aras stalno pričao o projektu Ataturk na setu dok se serija Cukur snimala:

„Aras se pripremao za novu seriju dok smo snimali Cukur i bio je veoma uzbuđen zbog toga. Svima nam je stalno govorio: Ove su Ataturkove omiljene pesme. Tako da mislim da će biti jako dobro. Aras je veoma talentovan i vredan glumac.”.

Poznato je da je snimanje projekta Ataturk pri kraju, a očekuje se da se projekat sastane sa publikom 2023. godine. Ova, 2023. godina, koja se poklapa sa 100. godišnjicom Republike Turske, čini se kao godina za Arasa Buluta Iynemlija, u kojoj će doći na dnevni red sa ulogom Ataturka, kojoj pridaje veliki značaj u svojoj karijeri.

NOVO - Da li je serija Sahmaran / Šahmaran bila vredna čekanja?!

By: TV Exposed