Serija Sahane Hayatim / Moj divni život ima kvalitetan glumački kadar

Glumačka ekipa TV serije Sahane Hayatim / Moj divni život je kao parada zvezda!

Serija Sahane Hayatim / Moj divni život ima kvalitetan glumački kadar

Foto Credits: DiziCentral

Veliku pažnju privlači glumačka ekipa TV serije pod nazivom Sahane Hayatim, koju Ay Yapim priprema kao jedan od ambicioznih projekata nove sezone.

S obzirom na glumce koji su do sada potpisali ugovor za TV seriju Sahane Hayatim / Moj divni život, scenaristkinje Meric Acemi, poznate po snažnim scenarijima, ne bi bilo pogrešno reći da je glumačka postava serije poput parade zvezda.

Pre svega, činjenica da će se Onur Tuna, koji se već neko vreme nije pojavljivao u TV serijama, vratiti na set kao muška glavna je situacija koja veoma raduje njegove fanove. Takođe možemo videti refleksije ovoga na društvenim mrežama.

Hilal Altinbilek kao glavni ženski lik

Kao glavna žena u seriji, Hilal Altinbilek obradovaće svoje fanove povratkom na setove posle pauze u sezoni. Hilal Altinbilek, koja je 4 sezone uspešno igrala u dramskoj seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, pojaviće se pred publikom sa potpuno novim likom.

Pored glavnog dvojca TV serije Sahane Hayatim, iskusna imena u glumačkoj ekipi povećaće interesovanje za projekat. Pored uticajnih imena u stvaranju likova kao što su Serkan Keskin, Gokce Eyuboglu, Yigit Ozsener, još jedno iskusno ime kao što je Sumru Yavrucuk pridružilo se timu TV serije Sahane Hayatim.

Jedno od novopridruženih imena bila je Nesrin Cavadzade, koja je zablistala u TV seriji Yasak Elma. Glumačku ekipu TV serije Sahane Hayatim, od koje se očekuje da nas odvede do vrhova ljubavi i intriga, čine kvalitetna imena.

Sa scenarijem u kome možemo da gledamo realnost u pozadini divnog života i jake glumačke ekipe, nova Fox TV serija izgleda kao projekat koji može privući publiku.

NOVO - Serija Yargi / Presuda osvanula u srcu Njujorka!

By: TV Exposed