Večeras premijera turske serije Yalanci / Lažov

Nakon jučerašnjeg starta serije Barbaroslar, večeras nas očekuje nova premijera. Reč je o početku turske serije Yalanci / Lažov.

Večeras premijera turske serije Yalanci / Lažov

Foto Credits: Show TV

Serija Yalanci / Lažov predstavlja adaptaciju britanske serije The Liar. Tursku verziju priprema kompanija Surec Film. Režiser na seriji je Hulya Gezer, a snimanje se odvija još od početka avgusta. U glavnim ulogama će se naći Burcin Terzioglu i Salih Bademci. Pored njih u seriji će glumiti Sahin Irmak, Hazal Turesan, Cemak Toktas, Murat Kilic i Gizem Erman Soysaldi.

Priča u ovoj novoj turskoj seriji će se vrteti oko toga ko govori istinu a ko ne, nakon jednog burnog događaja. Sve se zasniva na večeri profesorice i oca jednog od njenih učenika. Muškarac u ovoj seriji je imućan, usamljen a od skoro je i bez supruge. Upoznaje profesoricu, koja mu se dopadne i želi da otpočne vezu sa njom. Njihova prva zajednička večera će završiti tužnim događajem. Profesorica će pokušati da istera pravdu, a da li je sve baš onako kao što ona tvrdi? Neke tajne skrivene u prošlosti je bolje ostaviti neotkrivene...

Serija Yalanci / Lažov će biti emitovana na televizijskom kanalu Show TV od večeras, petka, 16. septembra.

NOVO - Sevda Erginci oprostila vereniku?!

 By: Milt-TV Exposed