Da li bi serija Yali Capkini bila zanimljiva da nema Pelin?!

Serija Yali Capkini prolazi kroz veoma uspešan period na ekranu Star TV-a petkom uveče.

Da li bi serija Yali Capkini bila zanimljiva da nema Pelin?!

Foto Credits: IMDB

Čak su i trejleri serije Yali Capkini posebno pripremljeni i oni koji epizode ​​čekaju sa velikim nestrpljenjem gotovo da “pucaju” od nestrpljenja. U projektu sa Afrom Saracoglu i Mertom Ramazanom Demirom u glavnim ulogama, gde majstorsko ime kao što je Cetin Tekindor fascinira sve, najvažnije je uspostaviti sukob na veoma ispravnim osnovama i održati ga.

Obožavatelji serije Yali Capkini žale lik Seyran, koja ne veruje Feritu. Lik Pelin, koju igra Buce Buse Kahraman i koja prati Ferita, izgleda da je jedan od likova u seriji koji privlače najviše pažnje.

Publika toliko mrzi Pelin da ne može ni da je vidi. Mnogi obožavatelji serije su rekli: „Jedini problem je što Pelin ne ide. Vreme je da Pelin ode, a sada je prošlo“, i očekuju, odnosno nadaju se da će scenaristi biti pogođeni ovom situacijom i napraviti promenu u priči.

Konfliktni elementi

Međutim, glavni razlog zašto je serijal Yali Capkini toliko voljen jesu konfliktni elementi koji su tako uspešno smešteni u priču. Osoba koja predstavlja ovaj sukob između Ferita i Seyrana je upravo Pelin...

Oni su u braku, ali nesigurnost između njih se ne može prevazići, stiče se utisak da Seyran i Ferit nisu potpuni, a ljudi se uvek pitaju šta će Pelin uraditi dalje.

Ako su Seyran i Ferit veoma dobar par, ako između njih nema problema, onda bi interesovanje za seriju moglo da se smanji u trenu…

NOVO -  Kakva će biti sudbina Nurseme u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice?!

By: TV Exposed