Kakva će biti sudbina Nurseme u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice?!

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja do sada ima 17 epizoda je na putu postižući veoma dobru gledanost od početka.

Kakva će biti sudbina Nurseme u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice?!

Foto Credits: Internet Haber

U stvari, pokazalo se da interesovanje publike raste sa visokim rejtingom prošle nedelje. Nursema, koju u priči serije igra Ceren Yalazoglu Karakoc, osvojila je svačije srce. Kada je prvi put projekat počeo, postojala je publika kojoj se lik Nurseme nije mnogo dopao. Razlog za to je bio njen stav protiv Doge.

Međutim, ženska solidarnost se pojavila iz kasnijih delova serije, a osoba koja je najbolje razumela Nursemu bila je Doga. U trejleru objavljenom pre 18. nove epizode ​​serije Kizilcik Serbeti, publiku je duboko pogodila činjenica da je Nursema  udata za čoveka koji joj se nije dopadao i da je pokušala samoubistvo skočivši kroz prozor kako ne bi biti s njim.

Da li će na kraju biti sreće?!

Publika se pita i kako će se od sada u priči pojavljivati Nursema, koja predstavlja mnoge žene koje su bile udate za osobu koju ne vole i koja je prvog dana pretrpela nasilje od svog supruga.

U ovom trenutku, potrebno je osvrnuti se na reči Ceren Yalazoglu Karakoc, koja je nedavno dala izjave o seriji sa svojim kolegom Serkanom Tinmazom. Pre svega, lik Nurseme će ostati u priči i ukrstiće se sa Umutom u budućnosti.

Takođe postoji mogućnost da imaju srećan život. Ceren daje neke naznake onima koji su radoznali o liku Nurseme sledećim rečima o seriji:

„I mi čitamo svaku novu epizodu sa velikim šokom i iznenađenjem. Sve nam je veoma prijatno.” Nursema i Umut, odnosno njihova ljubav je u ćorsokaku, a Serkan Tinmaz je izjavio da publiku čekaju dramatične stvari. Međutim, nadu su svima dale i sledeće Cerenove reči: „Izgleda da će na kraju biti sreće.”.

NOVO - Nur Surer ponovo glumi oštar i ne baš omiljen lik!

By: TV Exposed