Nur Surer ponovo glumi oštar i ne baš omiljen lik!

Nur Surer, koja je napustila priču sredinom treće sezone u TV seriji Camdaki Kiz, duboko je impresionirala sve svojim likom Feride.

Nur Surer ponovo glumi oštar i ne baš omiljen lik!

Foto Credits: DiziCentral

Poznata glumica prešla je u novu seriju Show TV-a, Aile / Porodica, nakon što je provela dosta vremena na tako važnom projektu, a da nije imala prilike da se mnogo odmori.

Nur Surer, koja sada igra lik po imenu Hulya Soykan, ponovo privlači pažnju i oduševljava mnoge.

Lik Feride, koja je igrala Nur u TV seriji Camdaki Kiz, viđen je kao element mržnje i imao je veliki uticaj na društvenim mrežama.

Za sve to je po rečima Nur zaslužna režija. Drugim rečima, da reditelj nije zauzeo tako oštar stav, Nur Surer bi u jednom trenutku mogla da napusti tako loš ženski lik. Ali lik Feride se oprostio od sveta serije kao loša žena koja ostaje u pamćenju fanovima ove turske serije.

Hulya će biti i gora od Feride?!

Međutim, čini se da lik Hulye Soykan u seriji Aile / Porodica neće biti inferioran u odnosu na Feride. Hulya, majka lika Aslana kojeg igra Kivanc Tatlitug, dala je isti osećaj mnogim gledaocima.

Neki fanovi serije ostavili su komentare rekavši: „Dodao sam Hulyu Soykan na svoju listu osoba koje treba mrzeti.”. Oni koji skreću pažnju na Hulyu, koja je opisana kao psihopatski lik majke, pitaju: „Neka Bog da Devin strpljenja, kako će se nositi sa ovom ženom?“ .

Kakvi su vaši utisci oko Hulye i same serije? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Nurgul Yesilcay o svom liku i seriji Veda Mektubu

By: TV Exposed