Uskoro finale sezone Gonul Dagi, pripreme za novu već u toku!

Serija Gonul Dagi, koja je već prvom sezonom odradila veoma uspešan posao na televizijskom ekranu, nije parirala u nastavku uspehu prve sezone. Ovaj projekat je zapažen po tome što je uspeo da bude jedna od najuspešnijih produkcija sezone 2021-2022.

Uskoro finale sezone Gonul Dagi, pripreme za novu već u toku!

Foto Credits: Dizilah

Turska TV serija Gonul Dagi je uz istorijsku seriju Kurulus Osman, postala jedna od retkih serija koja i dalje može da postigne dvocifren rejting u proteklim godinama. Oproštajna epizoda druge sezone sezone televizijske serije Gonul Dagi biće emitovana u subotu, 28. maja.

Sa 65. epizodom biće zatvoren još jedan period u radnji ove zaista popularne i zapažene turske TV serije. Dok su glumci i ekipa na odmoru, scenaristi su počeli da rade na trećoj sezoni. Pripreme teku optimistično i svi se nadaju da će serija povratiti stari sjaj iz prve sezone.

Oproštaj od druge sezone serije biće pomalo tužan. Neka imena odlaze iz radnje ove serije. Na primer, oproštaj Utkua Atesa, koji je igrao lik Serdara, uznemirio je sve. Fanovi ove televizijske serije, koji su voleli likove Elif i Serdara, na tužan način su se oprostili od serije zbog odluke o razdvajanju Utku Atesa, koji je igrao Serdara.

Ostaje da vidimo kako će to sve uticati na gledanost i da li će fanovi biti zadovoljni onim što scenaristi pripremaju u novoj sezoni.

NOVO - Uskoro finale sezone serije Camdaki Kiz

By: TV Exposed