Birce Akalay čeka premijere njene dve nove serije!

Glumica Birce Akalay rekla je u nedavnom intervju da je počela da radi od 16. godine. Glumica je objasnila da je prodavala narukvice koje je isplela ispred vrata u svom komšiluku kada je bila dete, a da je od tada u poslovnom životu na različite načine.

Birce Akalay čeka premijere njene dve nove serije!

Foto Credits: IMDB

Navodeći da voli da radi, glumica je svojim pratiocima objasnila važnost rada. Objašnjavajući da će odmor provesti u Istanbulu, glumica je rekla da joj se dopada pražnjenje grada i da će posle praznika otići na odmor.

Objašnjavajući da postoje projekti koji joj dolaze i ona nastavlja da ih čita, Birce Akalay je izjavila: „Ne znam još, ne mogu reći da sam odlučila. Već imam dva projekta, jedan je Kuc Ucusu, a drugi je Mezarlik / Groblje. Oba će biti dostupna na Netflix digitalnoj platformi. Mislim da ću doneti odluku nakon što se oni sastanu sa publikom.”.

Birce Akalay, koja se prošle godine sastala sa svojim bivšim partnerom Ibrahimom Celikkolom u seriji Kuc Ucusu, podelila je glavnu ulogu sa Olgunom Tokerom u seriji Mezarlik / Groblje. Obe serije će se sastati sa publikom na Netflixu, a Birce je izjavila da ima cilj da se bavi novim poslom nakon izlaska ovih projekata. Očekuje se da će se obe serije u bliskoj budućnosti sresti sa publikom na digitalnoj platform Netflix.

Navodeći da ne zna da li će biti i druga sezona ove dve serije, glumica radije čeka sa donošenjem odluke, razmišljajući i o takvoj mogućnosti.

NOVO - Ilayda Alisan o snimanju nove serije Seversin

By: Milt-TV Exposed