Dobre vesti za tursku seriju Donence

Turski TV projekat Donence, koji se kao dramska serija izdvaja svojom različitom pričom i impresivnim glumačkim izvedbama, prati publika u inostranstvu i to sa divljenjem.

Dobre vesti za tursku seriju Donence

Foto Credits: DiziCentral

Nakon što je serija Donence postala istaknuta na društvenim mrežama, napravljeni su prvi koraci u prodaji u inostranstvu.

Veliko interesovanje za tursku adaptaciju serije izraelske serije donosi i konkretne rezultate. Uspeh TV serije, koja je Turskoj adaptirana iz TV serije koja se u Izraelu emitovala pod nazivom “Izuzetno” u produkciji D Media, prevazišao je granice zemlje.

Ostvarena je prva međunarodna prodaja serije koja ima za sada samo četiri emitovane epizode.

Donence, adaptacija izraelske serije „Izuzetno“, koja je u 2022. godini osvojila TV nagradu MIPCOM Cannes Diversifi TV Award u Francuskoj sa svojim scenarijem za podizanje svesti, prodata je izraelskoj Achla Media Group-i.

Nove epizode svakog utorka

Postigavši ovaj uspeh sa svoje četiri epizode, Donence je još jednom pokazao razliku.

U glumačkoj ekipi ove turske serije, koja publici donosi jedinstvenu lepotu Izmir Foče i koja je svojom pričom koja budi svest društva osvojila publiku su uspešna imena kao što su Sumeyye Aydogan, Caner Topcu, Emre Kinay, Atakan Hosgoren, Didem Inselel, Ogun Kaptanoglu, Ulku Hilal Ciftci, Dogan Karakas. Uloge imaju i Nazli Cetin, Enemur Setin, Muammer Tali i Umut Kaya.

Serija Donence, gde priča o Gece, koja ima sestru po imenu Gulce sa Aspergerovim sindromom, izlazi na ekran, na Kanalu D je sa svojim novim epizodama svakog utorka u 20.00.

View this post on Instagram

A post shared by Dönence (@donencekanald)

NOVO - Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače je za sada najgledanija letnja serija

By: TV Exposed