Ponovni susret Cemre Baysel i Ilhana Sena oduševio je mnoge

Murat Yildirim i Esra Bilgic preuzeli su glavne uloge u TV seriji Ramo, koja se emitovala dve sezone. Međutim, likovi Fatos i Necatija u priči serije nikada nisu zaboravljeni.

Ponovni susret Cemre Baysel i Ilhana Sena oduševio je mnoge

Foto Credits: Internet Haber

Serija Ramo je bila projekat u kojem su Cemre Baysel i Ilhan Sen osvojili ljubav milion. Cemre i Ilhan, koji su učestvovali u prvoj sezoni Ramo, koja nije dobila dobru gledanost, bili su dobar TV serijski par.

Fatos je bila nevina i pametna devojka, a Necati je, s druge strane, išao pod pseudonimom Neco i bio u profilu skitnice, krajnje neobičnog lika. Ilhan Sen je prvi put impresionirao brojnu publiku u ovoj seriji. Za Cemre Baysel, možemo reći da je serija Ramo projekat kada je počela počela da dobija na popularnosti.

Sada ovo dvoje mladih glumca svojim fanovima priređuju novo iznenađenje. Bioskopski projekat pod nazivom Ask Filmi / Ljubavni film je ono što se već duže vreme najavljuje. Na čelu ekipe kao reditelj je i Deniz Denizciler, koji je napisao priču o filmu čije je snimanje počelo.

Odlična glumačka ekipa

U glumačkoj postavi ovog novog projekta su važni glumci, a film će se na ekranima odraziti kao priča o modelu i reditelju. Projekat Ask Filmi, u kome su i Erkan Petekkaya, Hande Katipoglu i Onur Buyuktopcu takođe u glumačkoj postavi, privući će gledaoce koji ne mogu da zaborave Fatos i Necatija iz serije Ramo.

Ponovni susret Ilhana Sena i Cemre Baysel u projektu nateraće mnoge gledaoce da dožive nostalgiju zbog projekta Ramo. Dvoje glumaca su od tada stekla veliku popularnost glumeći u različitim produkcijama.

Povećavajući njihovo iskustvo, energija i harmonija dua u novom filmskom projektu su takođe nešto što zanima mnoge.

NOVO - Publika se buni, koji lik treba odmah ukloniti iz serije Uc Kiz Kardes?!

By: TV Exposed