Miray Daner i Kubilay Aka – poseta ili mašta medija?

Turski mediji preneli su vest o navodnoj poseti Miray Daner bivšem momku Kubilay Aki. Glumac Kubilay Aka je doživeo lakšu nezgodu. Sudeći po fotografijama koje su preneli turski mediji nije se dogodilo ništa strašno, a gotovo izvesno mu nije bila potrebna hospitalizacija nakon iste. Zbog toga se postavlja veliko pitanje kada je reč o natpisima ...

Miray Daner i Kubilay Aka – poseta ili mašta medija?

Turski mediji preneli su vest o navodnoj poseti Miray Daner bivšem momku Kubilay Aki.

Glumac Kubilay Aka je doživeo lakšu nezgodu. Sudeći po fotografijama koje su preneli turski mediji nije se dogodilo ništa strašno, a gotovo izvesno mu nije bila potrebna hospitalizacija nakon iste. Zbog toga se postavlja veliko pitanje kada je reč o natpisima magazina Takvim. U novom izdanju Takvima je objavljeno da je Miray Danar navodno posetila bivšeg dečka u bolnici. U tekstu se navodi da je Kubilay nakon nezgode hospitalizovan a Miray došla da ga poseti.

Sve to izazvalo je pomalo i konfuziju, jer nema podataka ni zvaničnih potvrda da je Aka uopšte boravio u bolnici. Ostaje pitanje da li se to uopšte i dogodilo ili je u pitanju samo mašta novinara i još jedna lažna vest.

NOVO - Ozge Ozder u poodmakloj trudnoći snima seriju Sadakatsiz (FOTO)

By: TV Exposed