Serkanu Cayoglu u seriji Yanik Ulke / Spaljena zemlja

Čini se da će se o glumcu Serkanu Cayogluu mnogo pričati u zimskoj sezoni sa njegovim novim projektom TV serije.

Serkanu Cayoglu u seriji Yanik Ulke / Spaljena zemlja

Foto Credits: DiziCentral

Rođen 1987. godine, glumac ima dobru karijeru i nekoliko zapaženih TV projekata. Blistajući u projektu Kiraz Mevsimi / Sezona trešanja i imajući veliku bazu obožavalaca u inostranstvu, glumac je imao uspešan proces 2021. i 2022. godine sa TV serijama Bir Zamanlar Kibris / Bilo jednom na Kipru i Kibris Zafere Dogru / Kipar ka pobedi.

Serkan Cayoglu, koji je takođe na programu digitalnih filmskih projekata pod nazivom Aaah Belinda i Oregon, takođe je sklopio dogovor za novu seriju, koja je u pripremi za zimsku sezonu.

Glumac će u septembru ponovo izaći pred svoje fanove.

Cayoglu je rekao: „Trenutno se pripremam za posao. Bićemo na snimanju što je pre moguće u julu. Verovatno će početak biti negde u septembru. Još uvek ne znamo mnogo o detaljima, pošto je sve još uvek novo.".

Serija Yanik Ulke

Ime dugo očekivanog projekta poznatog glumca određeno je kao Yanik Ulke / Spaljena zemlja.

Serkan Cayoglu, koji će tumačiti lik Kerema, pojaviće se pred svojim obožavaocima na ekranu Fox TV-a.

Planirano je da snimanje serije, koju priprema Surec Film, počne u julu, a od septembra da dočeka publiku. Snimanje, koja će početi u Karadagu, biće potom nastavljena u okrugu Urla u Izmiru.

Serija, u kojoj se dvoje mladih ljudi po imenu Kerem i Sevda upoznaju u inostranstvu, ispričaće ljubavnu priču koja seže do Turske, čini se da će na ekran dovesti one koji vole dramu i romansu.

NOVO - Eda Ece o planovima za budućnost

By: TV Exposed