Serija Bahar je u potpunosti bacila u drugi plan seriju Yabani!

Poznato je da je TV serija Yabani | Divlji, koja se emituje na kanalu televizije Now, imala jedan od najboljih debija ove sezone.

Serija Bahar je u potpunosti bacila u drugi plan seriju Yabani!

Foto Credits: IMDB

Projekat serije Yabani, sa Halitom Ozgurom Sarijem i Simay Barlas u glavnim ulogama, naišao je na snažnu podršku od trenutka kada je počeo.

I domaći i strani gledaoci zavoleli su TV seriju Yabani | Divlji. Domaći gledaoci su sedeli ispred ekrana i dugo se trudili da gledanost bude iznad proseka.

Ljubitelji TV serija  iz inostranstva takođe su bili veoma impresionirani TV serijom Yabani, jer im se dopala njena priča i glumačka ekipa.

Ostala u senci serije Bahar

Videli smo moć ovog uticaja na platformama društvenih mreža. U vreme kada su se dešavali svi ovi pozitivni pomaci, pojavila se serija Show TV-a pod nazivom Bahar.

Kao rezultat veličanstvene glume Demet Evgar i velikog interesovanja gledalaca serije za projekat, serija Bahar je napravila veliki skok kao produkcija koja je u utorak uveče dobila najbolje ocene sezone. Ovaj razvoj događaja doveo je do toga da projekat TV serije Yabani bude u senci.

Došlo je i do ozbiljnog pada gledanosti TV serije Divlji, od koje je do sada emitovano 29 epizoda. Gledajući rezultate prošle nedelje, možemo reći da gledanost ispod proseka pokazuje da se gubitak gledanosti ne može zaustaviti.

Dok je TV serija Yabani bila 6. u total kategoriji rejtinga, zauzela je 19. u AB grupi i 7. u ABC1. Čini se da je velika nesreća što je serija koja je ranije mogla da osvoji prva mesta pretrpela ozbiljan gubitak gledanosti nakon snažnog debija rivalskog projekta.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Haktan Zavlak otkrio koja serija je bila prekretnica u njegovom životu

By: TV Exposed