Hande Ercel DESET PUTA popularnija od Serenay Sarikaye?!

Turski mediji bavili su se poređenjem devojaka Kerema Bursina. Poredili su njegovu staru ljubav Serenay Sarikayu i novu, Hande Ercel.

Hande Ercel DESET PUTA popularnija od Serenay Sarikaye?!

Foto Credits: Hurriyet

Upoređivana je popularnost koju ove dve glumice uživaju. Prema podacima do kojih su novinari došli, Hande Ercel je deset puta popularnija od Serenay Sarikaye. Naravno, u pitanju su samo brojke na društvenim mrežama, ali i one nekada zaista govore mnogo.

Za kratko vreme, Hande je dobila 3.2 miliona lajkova na Instagramu, dok je Serenay za to vreme dobila 308 hiljada lajkova. Zaista ogromna razlika u brojevima i veliki pad za Sarikayu koja je nekada zaista bila veoma popularna.

Kada je reč o broju pratilaca na toj društvenoj mreži, Hande je ubedljivo najpopularnija među turskim glumicama i glumcima. Ercel ima 25.5 miliona pratilaca koji prate njen zvaničan nalog.

Serenay Sarikaya ima “samo” 2-3 puta manje pratilaca, odnosno 9.2 miliona. Upravo to i jeste parametar koji su turski mediiji uzeli u obzir. Sarikaya nema mali broj pratilaca ali je broj lajkova na fotografijama koji dobija sve manji.

Hande Ercel je juče postavila novu fotografiju i “očas posla” sakupila milion i po lajkova. Evo i te objave.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Turska serija Yeni Hayat / Novi život se i dalje prodaje u inostranstvu

 By: Milt-TV Exposed